2022. július 3., vasárnapMa Kornél napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 397,00 Ft
2022.07.03. Kornél Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 397,00 Ft

Összetört kocsija buktatta le a cserbenhagyásos gázolót

Még csütörtök este baleset történt a Gödöllő közeli Ikladon. Egy autós elütött egy 19 éves biciklist, majd megállás nélkül továbbhajtott. A fiú a helyszínen életét vesztette – számolt be a történtekről az RTL Klub híradója.

A szakértők még vizsgálják, milyen gyorsan hajthatott az autó sofőrje, ugyanis a jármű karosszériája és szélvédője is betört. A rendőrök úgy találtak rá az elkövetőre, hogy a helyszínelők egy törött autóra lettek figyelmesek.

Hadházi Kornél, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: már gyűjtötték a járműről az információkat, amikor negyedórával az ütközés után egy törött járművet vettek észre Aszód irányából, amely kénytelen volt megállni az addigra már villogó autókkal ellepett helyszínen.

A […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/10/29/iklad-cserbenhagyasos-gazolas-bicikli-baleset-galgamacsa/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Ejtőernyős ugrással emlékeztek a nemrég tragikusan meghalt világbajnok ejtőernyősre – videó

Ahogy az Origo is beszámolt róla, 2022. április 26-án Gál Szabolcs főtörzsőrmester balesetet szenvedett egy …