2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft

Országszerte esni fog halottak napján

Vasárnap éjszaka többfelé párássá válik a levegő, főleg az Észak-Alföldön, az Északi-középhegység térségében és a délnyugati, nyugati megyékben köd is képződik – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Éjszaka továbbra sem várható csapadék az ország területén. A délkeleti, keleti szél elsősorban az Észak-Dunántúlon helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában mínusz 2 és plusz 5 fok között alakul, de a fagyzugokban ennél néhány fokkal hidegebb is lehet.

Várható hőmérséklet vasárnap este

Várható hőmérséklet vasárnap este

Hirdetés

Fotó: Országos Meteorológiai Szolgálat

Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztető előrejelzése szerint hétfőre virradó éjszaka az ország északkeleti harmadán, elsősorban Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyékben nagy területen sűrű köd képződhet, ami hétfőn lassan oszlik fel. Emellett a nyugati, délnyugati határvidéken is lehet helyenként ködfoltok kialakulására számítani.

Figyelmeztető jelzés köd miatt hétfő hajnalban

Figyelmeztető jelzés köd miatt hétfő hajnalban

Fotó: Országos Meteorológiai Szolgálat

Hétfőn a ködfoltok feloszlása után a Dunától keletre, főként a Tiszántúlon még több órára kisüt a nap, máshol változóan felhős idő várható. Délután főleg az ország nyugati, északnyugati felén fordulhat elő szórványosan kisebb eső és zápor. Éjjel a frontrendszer összefüggőbb csapadékzónája egyre keletebbre húzódik. Elsősorban a Dunántúlon helyenként jelentős mennyiség eshet. Az Észak-Dunántúltól a Dél-Alföldig tartó sávban élénk, a Kisalföldön erős széllökések is lehetnek. Napközben 12 és 18 fok közé melegszik a levegő, a leghidegebb órákban általában mínusz 2 és plusz 5 fok között alakul majd a hőmérséklet.

<img id="kep_szerkfoto_image_40514159" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/10/31/idojaras-elorejelzes-meteorologia-mindenszentek-eso-napsutes-halottak-napja/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Negyven hektár tarló égett le Berettyóújfalunál

Bányay Judit elmondta: előbb húsz hektáron égett az altalaj, de a szeles időben gyorsan terjedt …