2022. július 3., vasárnapMa Kornél napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 397,00 Ft
2022.07.03. Kornél Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 397,00 Ft

Orbán Viktor volt főtanácsadója szerint egyetlen reménye van az ellenzéknek

Nagyon kicsi az esély arra, hogy az ellenzék kormányváltást ér el a jövő tavaszi választáson – vélekedik Giró-Szász András, Orbán Viktor volt főtanácsadója, korábbi kormányszóvivő.

Giró-Szász nem érzékel kormányváltó hangulatot, és az ellenzék egyetlen reményének azt látja, hogy a politikai diskurzus emocionális, ne racionális térben folyjon, mert ott nem tudják legyőzni a kormányt.

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltjéről, Márki-Zay Péterről úgy fogalmazott a Menedzsment Fórum rendezvényén, hogy nem tartja esélyesebbnek a korábbi kihívóknál, és a mögötte álló pártkonstelláció miatt meg van kötve a keze.

Giró-Szász András kérdésre válaszolva beszélt arról is, hogy a nemzeti tőkésosztály létrehozása nem öncélú, hanem egy egészséges egyensúly létrehozását szolgálja, és bármilyen magyar tulajdonos jobb a külföldinél, például azért, mert ha választania kell, nem a hazai dolgozókat fogja elbocsátani.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/10/29/orban-viktor-volt-fotanacsadoja-egyetlen-remenye-van-az-ellenzeknek-giro-szasz-andras-meszaros-lorinc-marki-zay-peter/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Ejtőernyős ugrással emlékeztek a nemrég tragikusan meghalt világbajnok ejtőernyősre – videó

Ahogy az Origo is beszámolt róla, 2022. április 26-án Gál Szabolcs főtörzsőrmester balesetet szenvedett egy …