2022. június 19., vasárnapMa Gyárfás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 379,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
2022.06.19. Gyárfás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 379,00 Ft | CHF: 392,00 Ft

Nyaralni indul a család? Mutatjuk hol, mennyiért tankolhat!

A napokban hivatalosan is megkezdődött a nyári szünidő, és már az időjárás is egyértelműen jelzi, hogy eljött a kánikulák ideje. Bár a belföldi turizmus virágkorát éli, minden bizonnyal az idén is számos magyar család dönt úgy, hogy külföldi nyaralással tölti a vakáció egy részét. Az idén ugyanakkor a korábbiaknál is körültekintőbben kell eljárniuk azoknak, akik szeretnék minél alacsonyabb költségek mellett megvalósítani a családi üdülést. A háborús infláció a turizmusra is rányomja a bélyegét, a szállás, az étkezés költsége mellett az egyes országokban uralkodó üzemanyagárak is egyre fontosabb szemponttá válhatnak azoknak, akik a kiválasztott desztinációt autóval közelítenék meg. Az útvonal megtervezése során nem árt, ha tisztában vagyunk azzal, hogy hol, mekkora összegért lehet tankolni – írja a portál.

Bár az üzemanyagok Európa-szerte drasztikus mértékben megdrágultak, az árak között országonként jelentős eltérések lehetnek. Hazánkban az egész nyári szezon alatt kedvezményes, 480 forintos literenkénti áron tankolhatnak a magyar rendszámú gépjárművek tulajdonosai, a kormány legutóbbi döntésével ugyanis október elsejéig meghosszabbította az üzemanyagárstopot.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220619-nyaralni-indul-a-csalad.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Milliós tételben sikkasztott két dohánybolti eladó

Több mint 10 millió forinttal rövidítette meg egykori főnökét egy kecskeméti nő, aki a pénzt …