2022. július 5., keddMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.05. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft

Nincs több lehallgatókészülék az érdi városházán, de továbbra sem tudni, ki akart mindent tudni

Mint emlékezetes, egy kamerából és mikrofonból álló lehallgatókészüléket találtak a plafonon lévő ledes spotlámpában az érdi polgármester hivatali titkárságán, az alpolgármester irodájában. A város polgármestere akkor elmondta: a kamera pont az asztalon lévő számítógép felett volt, ami vélhetőleg a begépelt jelszavakat is fel tudta venni.

„Amikor megtettem a feljelentést, másnap megszállta a megyei rendőr-főkapitányság a Városházát. Itt voltak egész délután, este nyolcig. Érzetre olyan volt, mint amikor az E.T.-ben megszállták a főszereplő kisfiú házát” – mondta Csőzik László, a város polgármestere a hvg.hu-nak.

Jött két technikai csapat is, az egyikben valószínűleg nemzetbiztonságiak lehettek. Nem tudjuk mi sem pontosan, mert mindenkivel mi sem találkozhattunk, sőt, két óra hosszára minket is […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/06/08/erd-lehallgatas-csozik-laszlo-onkormanyzat-varoshaza/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Szentkirályi Alexandra: A béke az egyetlen megoldás – videó

Adrianna és Timur az orosz-ukrán háború elől menekülve anyukáikkal érkeztek Magyarországra. Nehéz – egy olyan …