2022. július 3., vasárnapMa Kornél napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 397,00 Ft
2022.07.03. Kornél Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 397,00 Ft

Nem mindenhol szakad fel a köd, három megyére adtak ki figyelmeztetést

Estére többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de a déli, délkeleti szél a Baja−Győr-vonal széles sávjában néhol megélénkül − derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Este továbbra is derült lesz az ég, de sokfelé párássá válik a levegő, főként a Dunántúl nyugati, délnyugati részein képződik köd, de a kevésbé szeles keleti részeken is előfordulhatnak ködfoltok. Csapadék továbbra sem várható, a szél azonban néhol megélénkül.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában mínusz 2 és plusz 4 fok között alakul, de a fagyzugokban mínusz 5 fok is lehet.

Várható hőmérséklet péntek este

Hirdetés

Várható hőmérséklet péntek este

Fotó: Országos Meteorológiai Szolgálat

Szombat délelőtt marad a túlnyomóan derült, napos, száraz idő. A köd a nyugati, délnyugati megyékben csak lassan oszlik fel. A szél több helyen megélénkül, megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 18 fok között alakul.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/10/29/idojaras-elorejelzes-meteorologia-kod-figyelmeztetes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Ejtőernyős ugrással emlékeztek a nemrég tragikusan meghalt világbajnok ejtőernyősre – videó

Ahogy az Origo is beszámolt róla, 2022. április 26-án Gál Szabolcs főtörzsőrmester balesetet szenvedett egy …