2022. július 5., keddMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.05. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft

Nem is voltak előadások, mégis több tízmillió forintot kaptak Alföldi Róberték egy újabb budai kerülettől

Ahogy arról az Origo is beszámolt, a május 26-i testületi ülésen csupán egyetlen szavazatnyi többséggel fogadta el az I. kerület önkormányzata a párbeszédes V. Naszályi Márta polgármester előterjesztését, miszerint együttműködési szerződést kötne az Átrium Színház alapítványával.

„A Thea Art Nonprofit Kft. célja, hogy a tanrendet kiegészítő előadásaikkal és a társadalmi érzékenyítő programjaikkal minél szélesebb rétegekhez jussanak el”

A felolvasást abból a „Meseország mindenkié” című könyvből szervezték a gyerekeknek, amit egy leszbikus szervezet adott ki, azzal a céllal, hogy ismert meséket írjanak át – többek között – homoszexuális főszereplőkkel. 

A párbeszédes Őrsi Gergely vezette II. kerületi önkormányzat ráadásul több tízmillió forintot is juttatott az érzékenyítést fő céljának tekintő Átrium alapítványának.

Hirdetés

Az Origo birtokába jutott dokumentumokból kiderül, hogy

2020 tavaszán, amikor a járvány ellen bevezetett intézkedések miatt nem lehetett színházi előadásokat tartani, több mint 20 millió forintot juttatott az önkormányzat az Átrium alapítványának.

A három szerződés szerint 2020 április, május és júliusában összesen 24 millió forintért vásárolt szájmaszkokat a Thea Art Nonprofit Kft-től a II. kerületi önkormányzat. Minden bizonnyal – érzékenyítő előadások híján – ezt a jogcímet találták arra, hogy súlyos milliókat adjanak oda Alföldiéknek.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220604-tobb-tizmillio-forint-vandrolot-alfoldi-robertekhez-a-ii-kerulettol-is.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Szentkirályi Alexandra: A béke az egyetlen megoldás – videó

Adrianna és Timur az orosz-ukrán háború elől menekülve anyukáikkal érkeztek Magyarországra. Nehéz – egy olyan …