2022. június 30., csütörtökMa Pál napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 396,00 Ft | USD: 379,00 Ft | CHF: 397,00 Ft
2022.06.30. Pál Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 396,00 Ft | USD: 379,00 Ft | CHF: 397,00 Ft

Nem ért véget a megvakított kecskeméti nő megpróbáltatása

Ahogy arról korábban az Origo is írt férfi és Lakatos Gabriella egykor párkapcsolatban élt, de végül a lány szakított. A férfi ezt nem fogadta el, ezért a most 22 éves nőt elrabolta kemecsei otthonából és Berettyóújfalura hurcolta. Amikor elfogyott az élelmük, elmentek a boltba, a lány pedig talált egy megfelelő pillanatot, amikor sikerült megszöknie. A Gengszter becenevet egyébként büszkén viselő bűnöző idén februárban egy személyes találkozó során megpróbálta rábírni Gabriellát, hogy a feljelentést vonja vissza, de amikor Gabriella közölte, erre nem hajlandó, a férfi éktelen haragra gerjedt: a nőt brutálisan megverte és mindkét szemét kinyomta. A férfi ellen emberölés kísérlete címen indítottak nyomozást. Ma azonban a felek az emberrablási ügy tárgyalásán találkoznak a bíróságon.

“Az egész család Gabica mellett van. Támogatjuk és segítjük őt, az Úr mellett mi tartjuk benne a lelket – mondta a Borsnak a lány lelkészként és szociális munkásként is tevékenykedő testvére, Róbert.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220607-nem-ert-veget-a-megvakitott-kecskemeti-no-gabriella-megprobaltatasai.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Menczer Tamás: Súlyos vízhiány van Solymáron

Menczer Tamás elmondta: a szolgáltató, a Duna Menti Regionális Vízmű (DMRV) Zrt. tájékoztatása szerint a …