2022. augusztus 10., szerdaMa Lörinc napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.10. Lörinc Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft

Molnár Zsolt: Márki-Zay Pétert nem szabad „összepártozni”

Mint arról korábban beszámoltunk, az előválasztás győztese, Márki-Zay Péter egy hetedik frakciót szeretne, amelyben helyet kaphatnának a civilek, a Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) és a Pálinkás József-féle Új Világ Néppárt képviselői is. A hetedik frakció esélyeiről a hat párt egyik politikusa az Indexnek korábban azt mondta, hogy „egy kisebb frakció, öt-hat képviselővel valószínűleg létrejöhet, de ennél több listás befutóhely már szétfeszítheti a rendszert”.

Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója és budapesti elnöke szerint ha mind a hat párt beleegyezik, nincs akadálya a választási szövetség kibővítésének, sőt az elmúlt hetekben az is bebizonyosodott, hogy az ellenzéki szavazók nyitottak az új szereplőkre.

Az előválasztás egyértelmű üzenete: az ellenzéki oldal szavazóit csöppet sem zavarja ennek a térfélnek a sokszereplős volta. Így az előválasztás végeredményeképpen ugyan van legerősebb párt, de domináns nincs, az ellenzéki mező az előválasztók fejében is többosztatú – a DK, a Jobbik, az MSZP és a Párbeszéd […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/01/molnar-zsolt-marki-zay-peter-ellenzek-valasztas-karacsony-gergely-mszp/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Emberölés miatt nyomoznak az anya ellen, akinek kétéves kislánya belefulladt a Balatonban

Egy két és fél éves cseh kislány egy matracról lecsúszott a vízbe és elmerült szombat …