2022. augusztus 8., hétfőMa László napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 386,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
2022.08.08. László Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 386,00 Ft | CHF: 404,00 Ft

Molnár Zsolt élő adásban ismerte el, hogy a baloldali sajtó elfogult és baloldali érdekeket szolgál

Az MSZP pártigazgatója, Molnár Zsolt országgyűlési képviselő hétfő este az ATV Egyenes Beszéd című műsorának volt a vendége. A beszélgetés elején a szokásos és végtelenül unalmas baloldali közhelyek mellett szó esett a vasárnap zárult Bálványosi Nyári Szabadegyetemről és Diáktáborról (Tusványos). Molnár ugyanis azon kevés baloldali politikusok egyike, aki rendszeresen ellátogat a Tusványosra.

A műsorvezető azon felvetésére reagálva, miszerint érdemes-e ellenzéki politikusoknak az erdélyi szabadegyetemen részt venni, a szocialista csúcspolitikus szó szerint ezt mondta:…nagyon örülök, hogy ott voltak az ellenzéki portálok, a 24.hu, ott volt a Telex, ott volt a 444, biztos még mások is…. Az ide vágó rész alább hallgatható meg 02:14-től.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220726-molnar-zsolt-elismerte-hogy-a-baloldali-sajto-ellenzeki.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Welt: Németországban milliók nem tudják majd kifizetni a fűtési költségeket

Lukas Siebenkotten hozzátette, különösen érintettek azok, akik az állami támogatás felett fogyasztanak.Ennek tompítása érdekében a …