2022. július 3., vasárnapMa Kornél napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 397,00 Ft
2022.07.03. Kornél Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 397,00 Ft

Mindent ellopott, amit meglátott, letartóztatták

Egy hónap alatt sorozatosan követte el a bűncselekményeket egy férfi Makón, aki előbb szeptember 28-án egy hotelből lopott el CD-lemezt, majd egy lépcsőházban virágokat tört össze és rongált meg, ezután az egyik makói ház udvaráról ötvenezer forint értékű harci kutyát lopott el – tudatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség.

Az ügyészség arról ír, hogy férfi lopásait kifosztással is kiegészítette, amikor október 21-én az egyik makói presszóban italozott egy ismerősével, ahonnan közösen távoztak. A ivócimbora részeg volt, emiatt elesett, a férfi előbb felsegítette, majd nekitámasztotta egy ház kapujának, és az öntudatlan ittas mellényzsebéből elvette a pénztárcáját a benne levő személyes iratokkal, bankkártyával, valamint közel kétszázezer forinttal együtt. A sorozatot újabb lopásokkal zárta, amikor október 31-én elcsent két biciklit, és lopott egy italboltból is.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/03/csongrad-csanad-megye-mako-tolvaj-kifosztas-garazda-elfogas-ugyeszseg/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Ejtőernyős ugrással emlékeztek a nemrég tragikusan meghalt világbajnok ejtőernyősre – videó

Ahogy az Origo is beszámolt róla, 2022. április 26-án Gál Szabolcs főtörzsőrmester balesetet szenvedett egy …