2022. július 1., péntekMa Annamária napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 396,00 Ft | USD: 379,00 Ft | CHF: 397,00 Ft
2022.07.01. Annamária Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 396,00 Ft | USD: 379,00 Ft | CHF: 397,00 Ft

Mészárlás a Fontana bárban: egy 1999-es leszámoláshoz is köze lehet a rákospalotai kettős gyilkosnak

A magyar igazságügyi szerveket a szlovákok felkérték B. Karol ideiglenes átadására, mert a nyomozásuk következő lépéséhez elengedhetetlen volt, hogy ő is a helyszínen legyen. B. Karolt a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai június 9-én adták át a szlovák Lynx különleges egység tagjainak. A férfit Dunaszerdahelyre vitték, ahol Szlovákia története legsúlyosabb bűncselekményének helyszínén, a Fontana bárban hallgatták ki.

Mind a tízen meghaltak. Kilencen ott helyben, egy férfi a mentőben, a kórház felé menet.

A rákospalotai kettős gyilkosság 

Magyarországon a B. Karol ellen a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Életvédelmi és Célkörözési Főosztálya indított nyomozást amiatt, amit 1999. február 2-án a 15. kerülti Szent Korona útján található egyik vendéglátóhelyen tett.

Itt kettős gyilkosság történt.

Hirdetés

Az ügy két gyanúsítottját, B. Karolt és az 52 éves, magyar D. Alexet tavaly ősszel, 2021. október 8-án fogták el. Az egyiket Németországban, a másikat itthon, Magyarországon. A rendőrök azt írják, a nyomozásban “szorosan” együttműködnek szlovák kollégáikkal.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220612-b-karolt-gyanusitottkent-hallgattak-ki-dunaszerdahelyen.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Drágul a bliccelés és a napijegyek ára

A BKK jegy- és bérletárai közel 10 éve nem emelkedtek, miközben a közösségi közlekedés költségei …