2020. május 30., szombatMa Zsanett, Janka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2020.05.30. Zsanett, Janka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Megszüntették az eljárást a molesztálással gyanúsított vízilabdázók ellen

Megszüntették az eljárást a molesztálással gyanúsított vízilabdázók ellen

Több mint egy évvel ezelőtt jelentkezett Kósz Zoltánnál annak a 13 éves kislánynak az anyja, aki azt állítja, hogy Kósz és egy másik volt vízilabdázó, a magyar női ifjúsági válogatott másodedzőjét Petőváry Zsolt szexuálisan zaklatta őt. Azt mondta, hogy két éve történt az erőszak, és hónapokig tartott. Nyomozás indult az ügyben, amit most megszüntettek, mert alaptalanok voltak a vádak – írja a Blikk

“Nincs takargatnivalónk, soha egy ujjal sem nyúltunk a kislányhoz. Szeretnék sok mindent elmondani az üggyel kapcsolatban, hiszen az én, és a szintén gyanúba keveredett társam, Zsolt szemszögéből még nem hangzottak el a történtek. Már túl vagyok az első sokkon, mostanra felszívtam magam, és minden fórumon kiállok az igazamért” – nyilatkozta Kósz Zoltán korábban a Blikknek. Hozzátette, hogy a családdal hosszú ideje kapcsolatban volt a családdal, a kislányt már 5 éves kora óta ismerte. Szinte baráti viszonyban voltak a szülőkkel.

De egyikük sem volt közvetlen edzője a kislánynak, akivel semmi probléma nem volt, amíg a családjában nem jelentkeztek gondok.

Akkoriban volt egy rendőrségi ügye is a kislánynak, akivel azután pszichológus is foglalkozott.

“Mi azonban ekkor sem küldtük el az egyesületből, pont Zsolt volt az – a másik megvádolt volt sportoló -, aki úgy vélekedett, hogy kell adni neki még egy esélyt, nem engedhetjük el a kezét egyetlen botlás miatt. Így tehát maradt” – teszi hozzá Kósz. 

Kósz Zoltán feleségeForrás: Tv2

Aztán tavaly januárban az anyuka egy MMS üzenetet küldött Petővárynak egy levélről. Abban a kislány arról írt, hogy Petőváry Zsolt miket tett vele. Ezután találkoztak az anyával, és javasolták, hogy együtt menjenek el pszichológushoz, hátha úgy kiderül, miért írt ilyeneket a lány. De az anya ebbe nem egyezett bele. Nem sokkal később már Kószt is erőszakkal gyanúsította meg a család. A két vízilabdázó ezután fordult ügyvédhez. Õ javasolta, hogy keressenek egy független orvos szakértőt, vagy ha szükséges, akár egy nőgyógyászt is. De ezekre sem volt hajlandó az anya. Az ügyben rendőrségi nyomozás indult, amelyet most zártak le.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság az érintett vízilabdázók ügyében bűncselekmény hiányában megszűntette az eljárást– mondta el a vízilabdázók ügyvédje, Hegedűs László a Blikknek.

 

Forrás:
http://www.origo.hu/itthon/20190228-tobb-mint-egy-evvel-ezelott-jelentkezett-kosz-zoltannal-annak-a-13-eves-kislanynak-az-anyja-aki-azt.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Négyes karambol az M1-M7-es kivezető szakaszán

10 óra körül négy autó ütközött össze az M1-M7-es autópálya 12-es kilométerszelvényében, a fővárosból kivezető …