2022. augusztus 8., hétfőMa László napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 386,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
2022.08.08. László Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 386,00 Ft | CHF: 404,00 Ft

Márki-Zay Péter tovább erőlködik: mindenáron bizonyítani akarja, hogy nem Gyurcsány embere

Persze, az is lehet, hogy Márki-Zay megsértődött, hogy Gyurcsány a választás másnapján egyszerűen kitette az Elnökök nevű baloldali Signal-csoportból, ezzel is megmutatva, ki volt végig a főnök a baloldalon.

Márki-Zay most az ATV Egyenes Beszéd című műsorában beszélt hosszan arról, hogy az ellenzéket csak Gyurcsány nélkül lehetne megújítani. “Gyurcsány hiteltelen és alkalmatlan” – mondta a láthatóan betanult szöveget, de már az első visszakérdezéstől (hogyhogy erre négy hónappal a választás után sikerült csak rájönnie) zavarba esett. Megpróbálta letagadni az együttműködést, azzal a nevetséges érvvel, hogy ha nyertek volna úgy sem Gyurcsány kormányoz. Arra már nem tért ki, hogy akkor ki – mert, az elég valószínű, hogy egy parlamenti demokráciában a frakció nélküli Márki-Zaynak biztos nem lett volna szava: a pártokat saját tagozataivá züllesztő Gyurcsány azt szavaztatott volna meg, amit akar.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220803-markizay-gyurcsany-atv-egyenes-beszed.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Welt: Németországban milliók nem tudják majd kifizetni a fűtési költségeket

Lukas Siebenkotten hozzátette, különösen érintettek azok, akik az állami támogatás felett fogyasztanak.Ennek tompítása érdekében a …