2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft

Márki-Zay Péter: Magyarországon az egyetlen Soros-bérenc párt a Fidesz

Márki-Zay Péter korábban többször kijelentette, hogy Karácsony Gergellyel Hadházy Ákos független képviselőt kérték fel az elszámoltatás felelősének. Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje újra megerősítette ezt a Hír TV-nek. A kivizsgálásra váró ügyek közé sorolta többek között a letelepedési kötvényeket, valamint a lélegeztetőgépek és a kínai vakcinák beszerzését.

Ahogy arról beszámoltunk, Bige László milliárdos vállalkozó támogatná Márki-Zay Péter kampányát. A kormányfőjelölt leszögezte, hogy addig minden segítséget örömmel fogadnak, amíg nincs olyan jogerős ítélet, amely alapján visszautasítanák a támogatást. Hozzátette, hogy a kampányszámlájukra bárki, akár Orbán Viktor is utalhat.

Márki-Zay Péter a Fidesz és Soros György kapcsolatáról <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/02/marki-zay-peter-magyarorszagon-az-egyetlen-soros-berenc-part-a-fidesz/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Nem ápolta a beteg nagymamáját egy budapesti férfi, az asszony belehalt

A 21 éves férfinak gyerekkorában magatartási nehézségei voltak, később pedig rendszeresen drogozott. A nagymamájával abban …