2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft

Márki-Zay Péter: Látszik, hogy a Fidesz már csomagol

A Fidesz azt akarja elérni, hogy az emberek azt higgyék, hogy mi akarjuk betelepíteni a migránsokat. Eközben a Fidesz volt az, aki körözött bűnözőket és iszlamista terroristákat hozott Magyarországra − mondta Márki-Zay Péter, az ellenzéki előválasztás győztese vasárnap este a közösségi oldalán. Az élő bejelentkezésben a miniszterelnök-jelölt elmondta, hogy el fogják számoltatni azokat, akik a migránsok betelepítésén gazdagodtak meg.

Márki-Zay Péter több témát is érintett a videóban, és ismertette a hódmezővásárhelyi aktuális eseményeket is.

Határon túli magyarok

Márki-Zay Péter elmondta, hogy Erdélyben akartak tárgyalni az ottani magyar települések képviselőivel, azonban ezt a látogatást lemondták a súlyos járványhelyzet miatt.

A gyurcsányozás nagy erőkre kapcsolt a határon túl is

Hirdetés

− mondta a politikus, aki szerint próbálják őt összemosni Gyurcsány Ferenccel. Úgy látja, hogy Orbán Viktor csak azért osztogat támogatásokat a határon túli régióknak, hogy az ott élők rá szavazzanak. Úgy látja, hogy a miniszterelnököt csak a választási győzelem érdekli. Márki-Zay Péter szerint ezt sokan értik már a határon túliak közül is, és többen nem értenek egyet ezzel a politikával. A határon túliaknak azt üzente: semmiképp ne támogassanak Magyarországot lejárató politikát. Mint mondta, amint javul a járványhelyzet, találkozni akar az erdélyi magyar képviselőkkel.

Nem örülünk annak, ha megpróbálnak összemosni azokkal, akik 2004-ben kampányoltak az ellen, hogy a határon túli magyarok állampolgárságot kapjanak

− jelentette ki. Hozzátette, hogy nagyra értékeli, ha a határon túli magyar képviselők szóba állnak vele.

Koronavírus és járvány

Márki-Zay Péter mindenkit arra kért, hogy vegyék komolyan a maszkviselést, ugyanis Magyarországon is fokozódik a helyzet.

Sok vírustagadó ismerősöm lélegezni is alig tud

− mondta a politikus, aki arról is beszámolt, hogy többen az ismerősei közül most kapták el a fertőzést.

A kormány úgy döntött, a munkáltatóra bízza az oltások kötelezővé tételét, szerinte ezzel csak kibújnak a felelősség alól.

Nem vagyok híve a kötelező oltásnak, de vannak olyan területek, ahol elengedhetetlen

– jelentette ki a hódmezővásárhelyi polgármester. Hozzáfűzte:

A bátorság hiánya Orbánnál fideszes vonás.

Negatív kampány

Az ellenzéki előválasztás győztese szerint a Fidesz próbálja őt lejáratni. Kutakodnak a múltjában, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/10/31/marki-zay-peter-mindenki-magyarorszaga-mozgalom-ellenzek-elovalasztas-ellenzek-fidesz-koronavirus-elkxrtuk-bevandorlas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Mentők segítették egy szolgálatban lévő rendőr gyermekének születését

Egy szülés történetét osztotta meg közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat. A bejegyzés szerint egyedül volt …