2022. július 1., péntekMa Annamária napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 396,00 Ft | USD: 379,00 Ft | CHF: 397,00 Ft
2022.07.01. Annamária Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 396,00 Ft | USD: 379,00 Ft | CHF: 397,00 Ft

Már ma este megbukhat Jakab Péter

Szerda este rendkívüli választmányi ülést tart a Jobbik, és akár arra is javaslatot tehetnek, hogy a párt írjon ki egy újabb tisztújítást – írta a Magyar Hang. Szerintük sokan kifejezetten elégedetlenek Jakab Péter és „a mára már ugyan fogyatkozó létszámú, de hozzá közel álló politikusok vezetésével”. A párt egyik névtelenül nyilatkozó vezetője azt mondta: több mint tíz éve a Jobbik tagja, „de ilyen lázadást a központ ellen” még nem látott.

A Jobbik május 7-i tisztújító kongresszusán nagy többséggel választották újra Jakab Pétert a Jobbik elnökévé, továbbá döntöttek a párt országos választmányi elnöke és az alelnökök személyéről is. Egy hónap sem telt el, és május 30-án a közösségi oldalán egy bejegyzésében Jakab Péter azt állította, hogy elnökhelyettese, Potocskáné Kőrösi Anita csődbe vinné a pártot.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220608-ma-este-rendkivuli-valasztmanyi-ulest-tart-a-jobbik-part.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Drágul a bliccelés és a napijegyek ára

A BKK jegy- és bérletárai közel 10 éve nem emelkedtek, miközben a közösségi közlekedés költségei …