2022. augusztus 17., szerdaMa Jácint napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
2022.08.17. Jácint Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 420,00 Ft

Magyar Levente: A globális minimumadó kérdése egy nagy elefánt a boltban

Magyar Levente elmondása szerint időszerű volt a látogatás, mivel három és fél éve járt legutóbb magyar államtitkár magas szintű megbeszéléseket tartani Washingtonban, különös tekintettel az utóbbi idők eseményeire, a koronavírus-járványra, az ukrajnai háborúra és az energiaválságra.

„Amerikai partnereinkkel megerősítettük, hogy a magyar–amerikai kapcsolatok alapja az a szoros szövetség, amely összeköt bennünket, minden esetleges nézeteltérés ellenére, ami szakpolitikai kérdések esetében előfordulhat, mivelhogy máshogy látjuk a világot vagy máshogy látunk szakmailag kérdéseket” – húzta alá Magyar Levente.

Áttekintettük azt, hogy az ukrajnai háború kontextusában milyen lépéseket tehetünk annak érdekében, hogy ez az együttműködés, amelyet a Covid és az említett háború több szempontból is megzavart az elmúlt években, visszatérjen a normális kerékvágásba

– mondta.

Hirdetés

A politikus hosszan beszélt arról, hogy Magyarország miként segíti Ukrajnát, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/08/02/egyesult-allamok-diplomacia-magyar-levente-washington/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Reagált a Belügyminisztérium az iskolák fűtéséről szóló hírekre

Mint arról a sajtóban nyilvánosságot kapó közadatkérőt is tájékoztatták, évtizedes, tehát nem új szabályozás, hogy …