2022. július 3., vasárnapMa Kornél napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 397,00 Ft
2022.07.03. Kornél Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 397,00 Ft

Magyar György lebeszélné a DK-t a közmédia elleni perről

Akit lehet, lebeszélek arról, hogy olyan ügyben hozza működésbe az igazságszolgáltatást, amiből nem sok eredmény várható – kommentálta Magyar György azt, hogy a DK beperli az MTVA-t, miután a Kossuth rádióban tényként kezelték az Elkxrtuk című film egyik jelenetében elhangzó mondatokat.

Az ügyvéd úgy látja, hogy ennek komoly politikai jelentősége van, viszont semmi köze a DK-hoz. Dobrev Klára részéről indulhatna személyiségi jogi per jó hírnév megsértése miatt, de a sértett közszereplő, tehát többet kell tűrnie.

Magyar György megítélése szerint Dobrev Klárának nem kell tudomásul vennie ezt a sérelmet, és ha kibírja, inkább ne pereljen, az ilyen típusú politikai támadásokkal szemben az igazságszolgáltatás eléggé tehetetlen. Lehet kapni kártérítést vagy helyreigazítást, de az a hazugság, ami miatt a per indult, közben sokszor elhangzik.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/10/28/magyar-gyorgy-lebeszelne-a-dk-t-a-kozmedia-elleni-perrol/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Ejtőernyős ugrással emlékeztek a nemrég tragikusan meghalt világbajnok ejtőernyősre – videó

Ahogy az Origo is beszámolt róla, 2022. április 26-án Gál Szabolcs főtörzsőrmester balesetet szenvedett egy …