2022. augusztus 10., szerdaMa Lörinc napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.10. Lörinc Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft

Ma mindenkinek fejfájást okozhat az időjárás

Ma a meleg- és a hidegfrontra érzékenyeket egyaránt megviselheti az időjárás, hiszen egy konkrét frontrendszer vonul át felettünk. A fronttal együtt a csapadék is elárasztott minket, több hullámban zúdítva ránk az esőt, záport.

A zivatarok láncba rendeződve vonultak északkelet felé, hatalmas peremfelhő kíséretében. A legtöbb csapadék a Dunántúli-dombságban hullott, 

Somogysárdon több mint 50 milliméter esett. 

Hirdetés

Pénteken az ország déli és keleti részén még további esők, záporok lehetnek, északnyugaton viszont már naposra fordul az idő.

Érdekes, hogy az ország legmelegebb és leghidegebb pontjai között 15 fokos kontraszt jött létre. A hidegfront miatt erőteljes déli, délkeleti áramlás várható, így a csúcshőmérséklet általában 12 és 20 fok körül alakul, a délkeleti országrészben ennél melegebbet is mérhetünk, itt a maximum hőmérséklet elérheti a 21–23 fokot is. A délutáni óráktól kezdve a hidegfront hatására északnyugat felől hideg levegő árasztja el az országot, gyorsan csökkenhet a hőmérséklet.

A jó hír, hogy lassanként […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/05/idojaras-front-lehules/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Emberölés miatt nyomoznak az anya ellen, akinek kétéves kislánya belefulladt a Balatonban

Egy két és fél éves cseh kislány egy matracról lecsúszott a vízbe és elmerült szombat …