2020. március 29., vasárnapMa Auguszta napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 322,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2020.03.29. Auguszta Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 322,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Letartóztatásban marad az István utcai gyilkos

Letartóztatásban marad az István utcai gyilkos

Tavaly januárban egy férfi meggyilkolt egy nyelvtanárt, akitől lakást bérelt a VII. kerületi István utcában. A tanárnak az volt a bűne, hogy időben el akarta kérni a lakbért. A férfi ezért halálra késelte, és a két kutyája közül is meggyilkolta az egyiket, majd rágyújtotta a lakást, hogy álcázza a gyilkosságot. A bíróság ma úgy döntött, hogy meghosszabbítja a gyilkolt letartóztatását.

A 49 éves P. Attila hosszú évekig lakott az István utcai lakásában, mielőtt elkezdte volna kiadni rövid távra. Az egyik bérlője, egy férfi tavaly januárban meggyilkolta, mert nem akarta kifizetni a lakbért. Halálra késelte a nyelvtanárt, végzett az egyik kutyájával is majd felgyújtotta a lakást, hogy így álcázza a gyilkosságot. 

Képünk illusztrációFotó: Csudai Sándor – Origo

A holttestet a tűzoltók találták meg a lakásban, az ágyon feküdt. A rendőrség félórán belül elfogta a férfit, akit gyilkosság és állatkínzás miatt kihallgattak, majd a bíróság elrendelte a letartóztatását. Mivel jelenleg is indokolt, hogy a férfi a rácsok mögött maradjon, ezért az ügyészség azt javasolta a bíróságnak, hogy hosszabbítsák meg a letartóztatást két hónappal. Ezt a bíróság elrendelte, de a döntés még nem jogerős – írja közleményében a Fővárosi Főügyészség.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20200326-racsok-mogott-marad-a-ferfi-aki-meggyilkolt-egy-nyelvtanart-az-istvan-utcaban.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A főváros magánlaborban fogja szűrni az egészségügyi dolgozókat

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! A …