2022. augusztus 17., szerdaMa Jácint napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
2022.08.17. Jácint Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 420,00 Ft

Lerománozta az erdélyi magyarokat a nagykanizsai baloldali médiavezető

A Zala megyei város első embere azok után követeli Tar Mihály távozását, hogy a nagykanizsai önkormányzati média vezetője lerománozta a tusványosi hallgatóságot, úgy az erdélyi magyarokat, mint az anyaországi vendégeket – hívja rá fel a figyelmet a Magyar Nemzet.

A polgármester szerint ebben a helyzetben az egyetlen morális lépés csak az lehet Tar Mihály részéről, ha azonnali hatállyal lemond ügyvezetői pozíciójáról.

„A magánszféra szereplőjeként, önmaga reprezentánsaként olyan szintet képviselhet, amilyet kíván” – tette hozzá.

Felháborodott Tar Mihály sértő megjegyzésén a nagykanizsai Fidesz-frakció is. A képviselőcsoport vezetője a közgyűlés többségét adó baloldali ÉVE-frakciónak írt levelet. Ebben Szabó Szilárd frakcióvezető azt kéri a helyi baloldaltól, hogy szabaduljanak meg a Kanizsa Médiaház ügyvezetőjétől, és mentsék fel a tisztség betöltésére méltatlanná vált Tar Mihályt. A levélben azt írták, hogy sajnálattal és mély megdöbbenéssel tapasztalják immár többedszerre azt a minősíthetetlen és morális mélységet, amit az ÉVE-frakció által kinevezett Tar Mihály képvisel.

Hirdetés

„A morális kérdésekben és a nyílt pártpolitikai megnyilvánulásokon túl a Kanizsa Médiaház magabiztosan menetel a teljes összeomlás felé, hiszen Tar Mihály a szakmaiatlan vezetésével nemcsak a hírszerkesztés tartalmát, a cég gazdálkodását, hanem a meglevő humánerőforrást is szétzüllesztette” – mutattak rá.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220727-lemondasra-szolitottak-fel-a-romanozo-mediavezetot.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Reagált a Belügyminisztérium az iskolák fűtéséről szóló hírekre

Mint arról a sajtóban nyilvánosságot kapó közadatkérőt is tájékoztatták, évtizedes, tehát nem új szabályozás, hogy …