2022. július 1., péntekMa Annamária napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 396,00 Ft | USD: 379,00 Ft | CHF: 397,00 Ft
2022.07.01. Annamária Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 396,00 Ft | USD: 379,00 Ft | CHF: 397,00 Ft

Kövér László: Az elmúlt száz év azt üzeni, hogy erősek és elpusztíthatatlanok vagyunk

Kövér László úgy fogalmazott, hogy ha kibírtuk a világ ezen szegletében az elmúlt több mint ezer évet, akkor van remény arra, hogy a következő ezer esztendőt is kibírjuk.

Rámutatott, hogy a húsz-harminc évvel ezelőtti állapotokhoz képest szervezettebbek, összetartóbbak vagyunk és jobb állapotban vagyunk.

Az ukrán elnök magatartását a világ ámulattal és értetlenséggel figyeli – jegyezte meg, hozzátéve: nem emlékszik, hogy egy segítségre szoruló ország vezetője olyan hangot mert volna megütni, mint amilyet Volodimir Zelenszkij ukrán elnök megüt. Aki segítségre szorul, kérni szokott és nem követelőzni, és végképp nem fenyegetőzni – mondta.

A kárpátaljai magyarság jövője kapcsán úgy látta, hogy van ok az aggodalomra, eddig is a legsanyarúbb körülmények között élő magyar közösségnek számított, most az a veszély fenyeget, hogy a háború és következményei fenekestől felforgatja az életüket. Példaként említette, hogy a menekültek nem biztos, hogy vissza tudnak térni a szülőföldjükre.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220604-a-magyarsag-elpusztithatatlan.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Drágul a bliccelés és a napijegyek ára

A BKK jegy- és bérletárai közel 10 éve nem emelkedtek, miközben a közösségi közlekedés költségei …