2022. július 1., péntekMa Annamária napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 396,00 Ft | USD: 379,00 Ft | CHF: 397,00 Ft
2022.07.01. Annamária Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 396,00 Ft | USD: 379,00 Ft | CHF: 397,00 Ft

Kovács Zoltán: Kritikusaink szemét egyre jobban szúrja Orbán Viktor miniszterelnök kormányzási sikere

Az államtitkár közösségi oldalán ismertette, hogy a budapesti Conservative Political Action Conference (CPAC) után “borítékolható volt, hogy a nyugati fősodratú média képviselői hamar akcióba lendülnek. Az egyik véleménycikk közvetlen párhuzamot vont a magyarországi CPAC és a nácizmus között, mások fasizmust emlegettek”.

Így fogalmazott Kovács Zoltán:
Ismét sokatmondó az elvakult megszállottság. Tapasztalataim azt súgják, hogy a másik tábor azért veszíti el ennyire a fejét, mert valamit jól csinálunk.”

Hozzátette: “Arról nem esik szó, hogy 2010 óta, az Orbán-kormányok alatt miként fordult jobbra Magyarország sorsa. Felszámoltuk a munkanélküliséget és visszavezettük az embereket a munkaerőpiacra, hazaküldtük az IMF-et; jelentősen csökkentettük az államadósságot, a költségvetési hiányt és a rezsiköltségeket; illetve 2022-ben a minimálbért magasabb összegben állapítottuk meg, mint amennyi a szocialista kormányok idején az átlagbér volt. Miután átvészeltük a koronavírus-járvány legnehezebb időszakát, a magyar gazdaság az elsők között állt talpra.”

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220605-egyre-jobban-szruja-a-kritikusok-szemet-a-miniszterelnok-kormanyzasi-sikere.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Drágul a bliccelés és a napijegyek ára

A BKK jegy- és bérletárai közel 10 éve nem emelkedtek, miközben a közösségi közlekedés költségei …