2022. július 3., vasárnapMa Kornél napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 397,00 Ft
2022.07.03. Kornél Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 397,00 Ft

Kitört a botrány a jégkorongozóknál, jönnek a maszkok, de miért aggódhat Orbán Viktor?

Most már mindenki kénytelen szembenézni azzal, hogy itt a járvány negyedik hulláma. A kormány kötelező maszkviselést rendelt el a tömegközlekedésben, a cégek pedig előírhatják alkalmazottaiknak az oltást. A Kormányinfó bejelentéseiről itt olvashat, Szájbarágónkból pedig minden részletet megismerhet a munkahelyeken előírható oltásról.

Vona Gábor ismét adott egy ötöst. Ezúttal azokat a dolgokat gyűjtötte össze, amelyek miatt Orbán Viktor szerinte kezdhet aggódni. Vajon meg lehet sütni a hódmezővásárhelyi polgármestert? Kiderül a véleménycikkből.

Palik László pár hete búcsúzott el a TV2-től, most pedig elárulta az Indexnek, hogyan folytatja tovább. Az Exatlon volt műsorvezetője a YouTube-ra költözik, ahol a Manna színeiben jelentkezik majd saját sorozattal. Exkluzív interjúnk itt.

Temetetlen halottak között éljük a mindennapokat – vontuk le a tanulságot, miután megnéztük az Oscarra nevezett magyar filmet. A Post Mortemre megérte várni, a látványa világszínvonalú, de azért nem lehetünk teljesen elégedettek. Olvassa el kritikánkat!

Hirdetés

Gyurcsány Ferencnek gyorsan véget ért a szardíniai nyaralása, amelyet egy vakbélműtét miatt kellett megszakítania. Azt nem tudjuk, látta-e már az […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/10/28/napi-hirosszefoglalo-maszk-oltas-szigoritas-vona-orban-gyurcsan-palik-post-mortem/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Ejtőernyős ugrással emlékeztek a nemrég tragikusan meghalt világbajnok ejtőernyősre – videó

Ahogy az Origo is beszámolt róla, 2022. április 26-án Gál Szabolcs főtörzsőrmester balesetet szenvedett egy …