2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft

Kis híján agyonvertek egy férfit a budapesti fogdán, hét rendőr ellen emeltek vádat

Csoportosan elkövetett bántalmazás bűntette és más bűncselekmények miatt emeltek vádat 7 rendőr ellen, akik az intézkedés helyszínén, majd a kapitányság befogadó és előállító helyiségeiben is többször bántalmaztak egy férfit – számolt be róla a Központi Nyomozó Főügyészség.                          

A híradásból kiderül, hogy az egyenruhások 2021. június 3-án este, Budapesten garázdaság miatt intézkedtek egy férfival szemben, akit ellenszegülő és támadó magatartása miatt előállítottak egy kerületi rendőrkapitányságra.

Az ügyészség azt írja, hogy 

a rendőrök az intézkedés helyszínén, majd a kapitányság befogadó és előállító helyiségeiben is többször bántalmazták a férfit, aki ennek következtében sorozat bordatörést és a felsőtestén zúzódásos sérüléseket szenvedett.

Hirdetés

Légmelle keletkezett, így életveszélyes állapotba került, ami végül csak az orvosi beavatkozás miatt szűnt meg.

Az intézkedésnél a férfi az egyik rendőr felé lépett, az egyenruhás eltolta magától, majd megragadta a nyakát, és azt több másodpercig kisebb erővel szorította. A férfi ezt követően ellenállt, az általa használt személygépkocsi kulcsát eldobta, és egy széket rúgott az egyik rendőr felé, aki erre ököllel fejen ütötte a sértettet.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/02/rendorseg-bunugy-buncselekmeny-vademeles-ugyeszseg-csoportosan-elkovetett-bantalmazas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Nem ápolta a beteg nagymamáját egy budapesti férfi, az asszony belehalt

A 21 éves férfinak gyerekkorában magatartási nehézségei voltak, később pedig rendszeresen drogozott. A nagymamájával abban …