2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft

Kijárási tilalommal büntetné az oltatlanokat a magyar virológus

Boldogkői Zsolt virológus elsősorban az oltatlanokat korlátozná – meglehetősen drasztikusan. Az RTL Híradóban azt mondta, hogy 

este 8 vagy 10 óra után kijárási tilalmat rendelne el az oltatlanok esetében; tiltaná a tömegközlekedés használatát számukra; illetve  vidéken a kocsmába járást oltási igazolványhoz kötné.

Hirdetés

A virológus hozzátette: az oltottak is képesek megfertőződni és továbbadni a vírust, noha sokkal kisebb eséllyel, mint a nem oltottak, ezért azonnal be kell vezetni a kötelező maszkviselést minden intézményben.

A molekuláris biológus legutóbb szeptember közepén beszélt arról a Szeged Televízió Téma című műsorában, hogy szerinte még mindig nagyon sokan vannak azok, akik nem veszik komolyan a koronavírus-járványt, és olyanok is nagyon sokan vannak, akikhez nem jut el elég információ a pandémiáról:

Van egy igen jelentős réteg, akiket semmifajta ész érvvel, kényszerrel sem lehetne rávenni arra, hogy beoltassák magukat. Emiatt is hangsúlyozom régóta, hogy valahogy fokozatosan bevezessük az oltási kötelezettséget.

Pár nappal ezelőtt Rusvai Miklós, a Magyar Tudományos Akadémia állatorvosprofesszora nyilatkozott arról hogy 

A VENDÉGLÁTÓHELYEKEN, A HIVATALOKBAN ÉS A KÖZINTÉZMÉNYEKBEN IS EL KELLENE KÉRNI A VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYT, MERT ÍGY EMELKEDNE MAGYARORSZÁGON AZ ÁTOLTOTTSÁG. 

<a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/05/kijarasi-tilalommal-buntetne-az-oltatlanokat-a-magyar-virologus/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Nem ápolta a beteg nagymamáját egy budapesti férfi, az asszony belehalt

A 21 éves férfinak gyerekkorában magatartási nehézségei voltak, később pedig rendszeresen drogozott. A nagymamájával abban …