2022. augusztus 10., szerdaMa Lörinc napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.10. Lörinc Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft

Két megyére riasztást adtak ki

Leginkább az eső jellemzi majd a keddet Magyarországon, ami egyes tájakon széllel párosul, ám a nap végére felszakadozik a felhőzet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből. 

A met.hu oldalán olvasható, hogy kedden egy csapadékrendszer halad át az országon, ami miatt nagyobb mennyiségű (20 millimétert elérő) esőre leginkább a Dunántúl nyugati, délnyugati területein kell számítani. A csapadék döntő többsége az említett területeken a reggeli, délelőtti órákig várhatóan lehullik. Az Országos Meteorológiai Szolgálat két megyére (Vas megyére és Zala megyére) 

elsőfokú figyelmeztetést adott ki eső miatt.

Hirdetés

Kedd reggeli időjárás előrejelzés.

Kedd reggeli időjárás előrejelzés.

Fotó: OMSZ / met.hu

Az előrejelzésükben olvasható, hogy túlnyomóan borult lesz az ég az országban, majd kora délutántól nyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet, így ott már néhány órára kisüthet a nap. A keleti határszélen ez csak késő este következik be. 

Sokfelé várható eső, zápor, a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/02/idojaras-homerseklet-csapadek-eso-szel-elorejelzes-orszagos-meteorologiai-szolgalat-riasztas-figyelmeztetes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Emberölés miatt nyomoznak az anya ellen, akinek kétéves kislánya belefulladt a Balatonban

Egy két és fél éves cseh kislány egy matracról lecsúszott a vízbe és elmerült szombat …