2022. augusztus 12., péntekMa Klára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2022.08.12. Klára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 406,00 Ft

Készüljön, jövő héten ismét nagyon forró napok jönnek

Azt írták: amiatt sír az egyik szemük, hogy szombaton nagyon sokan várták az esőt, de az országos átvonuló hidegfront csapadékzónája nem minden területet érintett.

Igen, sajnos volt, ahova a nagy szükség ellenére még pár csepp sem jutott

– írták, majd hozzátették azt is, hogy azért nevetésre is van ok, mivel az ország nagy részén „számottevő mennyiségű eső hullott, sőt akadtak olyan helyek is, ahová bőséges csapadék érkezett!”. 

Hirdetés

Bejegyzésükben ismertették azt is, hogy a maximális csapadékösszeg 123,2 mm volt. Ezt az értéket Tiszakarádon mérték, és ezzel – a július 30-ai nap vonatkozásában – megdőlt a korábbi napi csapadékösszeg 2014-es rekordja (akkor Fertőrákoson mértek 105,8 milimétert). 

A legerősebb széllökést Békéscsabán észlelték, annak sebessége 98,6 kilométer per óra volt. A legmelegebb hőmérsékletet pedig Berettyóújfalun mérték: ott 35,7 Celsius-fok is volt szombaton.

Ez várható a jövő héten

Mindeközben a meteorológiai szolgálat az MTI-hez eljuttatott középtávú előrejelzésében azt írta: a következő napokban melegszik az idő, és a jövő hét második felében ismét többfelé […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/07/31/idojaras-elorejelzes-orszagos-meteorologiai-szoglalat-zivatar-napsutes-aszaly/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Váratlan fordulat az eltűnt inárcsi anyuka ügyében

Bozsik Mária reggel a szokásos módon elindult a buszmegálló felé, hogy elérje az 5:30-as buszt, …