2022. augusztus 10., szerdaMa Emőd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.10. Emőd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft

Július óta nincs mammográfiai szűrés az Uzsoki utcai kórházban Budapesten

Egy olvasó kálváriája világított rá, hogy július óta nincs mammográfiai szűrés az Uzsokiban. Ezt a kórházban is elismerték, alkatrészre várnak. Az olvasó – háziorvosa javaslatára – végigjárta az összes lehetséges megoldást. Megkereste az Országos Onkológiai Intézetet, de nem járt sikerrel, mert közölték vele, hogy nem fogadják a zuglóiakat. Azt tanácsolták, hogy érdeklődjön a népegészségügyi központnál. Ott azt a választ kapta, hogy ha rossz a gép, nincs ellátás, várnia kell, majd ha lesz alkatrész, mehet szűrésre.

Ekkor háziorvosa ajánlotta a Mamma Zrt.-t, amely bizonyos kerületekből fogad nőket szűrésre tb-alapon is. A cégnél azonban azt mondták, hogy mivel más kerületekből is küldenek hozzájuk szűrésre nőket, már most olyan hosszú a várólista, hogy csak januárra tudnak időpontot adni.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/10/28/mammografia-szures-uzsoki-korhaz/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Emberölés miatt nyomoznak az anya ellen, akinek kétéves kislánya belefulladt a Balatonban

Egy két és fél éves cseh kislány egy matracról lecsúszott a vízbe és elmerült szombat …