2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft

Jön a nyár

Ma a ködfoltok feloszlása után a Dunától keletre, főként a Tiszántúlon még több órára kisüt a nap, máshol változóan felhős idő várható, erősebben felhős körzetekkel, majd az esti óráktól nyugat felől összefüggő, vastag felhőzet érkezik, amely kelet felé terjeszkedik. Délután főleg az ország nyugati, északnyugati felén fordulhat elő szórványosan eső, zápor.

Vagyis nem örülhetünk felhőtlenül a mostani jó időnek, mert a kellemes őszi langymeleg már nem tart sokáig. Éjszaka délnyugat felől megérkezik egy nagyobb csapadékmező, mely északkelet felé mozogva halad keresztül az országon. 

Kedden az esti órákban hagyhatják el északkelet felé hazánk területét a csapadékot adó felhők, miközben délután a Dunántúlon és délen egyre többfelé szakadozhat fel a felhőtakaró. A csapadék átvonulását helyenként beágyazott zivatarok is kísérhetik, ami azt […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/01/idojaras-eso-vihar/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Mentők segítették egy szolgálatban lévő rendőr gyermekének születését

Egy szülés történetét osztotta meg közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat. A bejegyzés szerint egyedül volt …