2022. augusztus 12., péntekMa Klára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2022.08.12. Klára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 406,00 Ft

Itt van Szent István ünnepének árlistája: győzelem a háborús infláció felett

A lap hozzáteszi, hogy 350 forintért csapolt sört már sehol nem mérnek Magyarországon, ennek ellenére augusztus 20-án az állami ünnepség helyszínein garantáltan ennyi lesz majd 1 korsó Borsodi Világos. Aki a dobozos változathoz ragaszkodna, az is pontosan ugyanannyit fizet majd.

A Parlament előtti Kossuth tér nemcsak a hagyományos zászlófelvonás és a tisztavatás helyszíne volt, de itt állították ki az Aranyvonatot is. A díszes vasúti kocsi Szent István halálának 900. évfordulójára készült 1938-ban, ezen szállították a Szent Jobbot országos körútján.

Emlékezetes látványosság volt az Andrássy úton megrendezett monstre felvonulás. A „legnagyobb zenés showműsorok látványvilágát idéző, különleges felvonulás” az Oktogon és a Hősök tere között zajlott, „monumentális, guruló díszletekkel, installációkkal és szobrokkal, valamint sztárfellépők részvételével megelevenítve Magyarország alapításának történetét.”

Akárcsak tavaly, idén is nyilvánvalóan kisül majd az Ország Kenyere és kiválasztják az Év Tortáját, de ennél többet még nem tudni az ünnepi programok részleteiről. Ami viszont már biztos, az inflációt száműzik az ünnepi programokról, a sör ára marad 350 forint, az itallista gyakorlatilag változatlan – hívja rá fel a figyelmet a Metropol.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220728-350-lesz-a-sor.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Váratlan fordulat az eltűnt inárcsi anyuka ügyében

Bozsik Mária reggel a szokásos módon elindult a buszmegálló felé, hogy elérje az 5:30-as buszt, …