2020. május 30., szombatMa Zsanett, Janka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2020.05.30. Zsanett, Janka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hollik István kormánybiztosként tartja majd a kapcsolatot az újságírókkal

Hollik István kormánybiztosként tartja majd a kapcsolatot az újságírókkal

A hazai kommunikációs feladatok ellátására kormánybiztossá nevezték ki Hollik Istvánt. Az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlöny csütörtöki számában jelent meg. Hollik legújabb megbízatása február 18-tól 2021. február 17-ig szól. Hollik egyébként a kormány szóvivője és a Fidesz egyik parlamenti képviselője is. 

Kormánybiztosi feladatai közé tartozik, hogy gondoskodjon a kormány tagjai és az államtitkárok nyilvános sajtóeseményeinek, sajtótájékoztatóinak előkészítéséről. Ezen felül előkészíti és megszervezi a kormányzati döntésekkel kapcsolatos hazai sajtótájékoztatókat, továbbá tájékoztatja a hazai tömegkommunikációs szerveket, hírügynökségeket a kormány tevékenységéről, és tartja a kapcsolatot a hazai újságírókkal és szerkesztőségekkel. 

A kormánybiztos tevékenységét a miniszterelnök kabinetfőnöke, azaz Rogán Antal irányítja, munkáját pedig kétfős titkárság segíti – írta az MTI. 

[…]

Forrás:
https://index.hu/belfold/2019/02/28/hollik_istvan_kormanybiztoskent_tartja_majd_a_kapcsolatot_az_ujsagirokkal/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Négyes karambol az M1-M7-es kivezető szakaszán

10 óra körül négy autó ütközött össze az M1-M7-es autópálya 12-es kilométerszelvényében, a fővárosból kivezető …