2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft

Hétfőtől minden rossz lesz

A hosszú hétvége általában mindenkit jó kedvre derít: eggyel több nap, amit pihenéssel, kikapcsolódással vagy éppen kirándulással tölthetünk, már ha kegyes hozzánk az időjárás. Ami a mostani háromnapos ünnepet illeti, a szombat-vasárnap kimondottan kellemesnek ígérkezik, viszont hétfőre elromlik az idő. 

Szombaton hajnalban még főként a Tiszától keletre és északon fagyhat, ezeken a helyeken pára és köd képződhet. Máshol már az időnként megélénkülő szél miatt tiszta, néhány fokkal enyhébb idő lesz. Napközben sokat süthet majd a nap, és az ország jelentős részén 15 fok fölé kúszhat a hőmérő „higanyszála”, de néhol a 20 fokot is megközelítheti a meleg.

Vasárnap hasonló idő lesz, mint szombaton, a déli szél napközben élénk, erős lesz, de amúgy kellemes, napos, meleg idő valószínű. A reggeli ködfoltok északon is feloszlanak. 

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/10/28/idojaras-meleg-eso/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Nem ápolta a beteg nagymamáját egy budapesti férfi, az asszony belehalt

A 21 éves férfinak gyerekkorában magatartási nehézségei voltak, később pedig rendszeresen drogozott. A nagymamájával abban …