2019. augusztus 22., csütörtökMa Menyhért napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 327,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
2019.08.22. Menyhért Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 327,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hazahozták Magyarországra a csantavéri bérgyilkost

Hirdetés

Hazahozták Magyarországra a csantavéri bérgyilkost

Hazaszállították Magyarországra D. Csabát, a csantavéri születésű bérgyilkost, közölte a rendőrség csütörtökön. A magyar és szerb állampolgársággal rendelkező bérgyilkos kiadását korábban Szerbia is kérte, a csehek végül Magyarország mellett döntöttek. 

Hirdetés

D. Csabát március 1-jén a prágai Amadeus szállóban tartóztatta le a cseh rendőrség. Letartóztatáskor hamisított iratokat, két pisztolyt és lőszert találtak nála.

A több gyilkosság elkövetésével gyanúsított 38 éves férfi ellen a holland, a magyar és a szerb rendőrség adott ki nemzetközi elfogatóparancsot. A hollandok a saját ügyüket később átadták a magyaroknak.

Dér Csaba

Dér Csaba

Fotó: police.hu

A férfi Budapesten 2018. szeptember 20-án egy kétes hírnevű vállalkozóval, V. Lászlóval végzett a <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2019/07/18/hazahoztak_magyarorszagra_a_csantaveri_bergyilkost/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tettlegességig fajult a vita a füzesgyarmati Fideszben

Támogatóinknak köszönhetően 70-nél több riportunk foglalkozott a vidéki Magyarországgal. Támogass te is! Bántalmazásig fajult a …