2022. augusztus 14., vasárnapMa Marcell napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.14. Marcell Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft

Hároméves kislány ragadt az autóban Óbudán a kánikulában

Egy édesanya kért segítséget a járőröktől, mert hároméves kislánya az autóban ragadt a tűző napon. A helyszínre Szirmai Alexandra rendőr őrmester és Varga Ferenc rendőr törzsőrmester mentek, akik miután meggyőződtek arról, hogy a kislány jól van, betörték a vezetőoldali ablaküveget.

Ezután kinyitották a kocsit, és a hároméves kislányt épségben átadták a megrémült anyukájának.

Szirmai Alexandra rendőr őrmester az Indexnek elmondta: az édesanya véletlenül zárta be az az autóba a gyermeket s bár igyekezett kérni a kislányt, hogy próbálja kinyitni az autót, ez a megoldás nem sikerült.

Mivel pótkulcs sem állt rendelkezésre, ezért a vezetői oldalról törtük be az ablakot. Ezen Jázmin kicsit meglepődött, de nem okozott gondot számára ez sem. Az édesanyja jobban megijedt, de végül ő is megnyugodott, amikor átölelhette kislányát.

Hirdetés

– mondta az őrmester, hozzátéve, a kislány alig negyedórát töltött az autóban, állapota, közérzete jó volt, így a mentőszolgálatot sem kellett kihívni az esethez.

Szirmai Alexandra elmondta, mivel kisgyermekről volt szó, így ő is […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/08/05/haromeves-kislany-ragadt-az-autoban-jarorok-segitettek-a-mentesben/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Körözött férfira csaptak le a rendőrök az érdi buszon – videó

Azt hitte a sofőr, hogy közúti ellenőrzés zajlik, gyorshajtókra vadásznak, ám egy civil ruhás férfi …