2019. december 10., keddMa Judit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
2019.12.10. Judit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hallgatnak a Wizz Air késésének kivizsgálásról

Hirdetés

Hallgatnak a Wizz Air késésének kivizsgálásról

Hiába kérdeztük, a Fogyasztóvédelmet felügyelő Innovációs és Technológiai Minisztériumot, és a Miniszterelnökség sem válaszol arra, jutottak-e bármire a Wizz Air W6 2222 járatának vizsgálatával.

Hirdetés

A Miniszterelnökség azután rendelt el azonnali vizsgálatot, miután az Index beszámolt róla, hogy a fapados légitársaság június 6-i London Gatwick-Budapest járata Budapest helyett először Debrecenben szállt le, emiatt csaknem hét órát késett, de az utasoknak semmilyen kártérítést nem akartak fizetni.

A hatóságnak többek között azt kellett vizsgálnia, hogy a légitársaság megfelelően tájékoztatta-e az ügyfeleit, illetve hogy minden jogszabályi kötelezettségüknek eleget tettek-e. 

A történtek után ugyanis többen is írtak a Wizz Air-nek, hogy legalább a jegyük árát visszaszerezzék. Ám a légitársaság „rendkívüli körülményekre″ hivatkozva, elutasította a kérelmeket. Az utasoknak küldött levélben csupán annyit írtak, hogy a ferihegyi reptér lezárása miatt késtek annyit. Bár a repteret valóban lezárták és arról egy héttel korábban tájékoztatták is a légitársaságokat, a Wizz Air az Indexnek bővebben is kifejtette a késés okát.

A repülőgép eleve késve érkezett Budapestről Londonba. Sajnos a járat a reptérzártól független, előre nem látható okok (az európai légi irányítás szűkös kapacitása miatti korlátozások) miatt késett, ezért leszállási ideje „belecsúszott” a tervezett lezárásba. Kértük a járat elsőbbségi kezelését a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2019/07/19/wizzair_keses_fogyasztovedelem_vizsgalat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fidesz: Lackner Csaba távozzon a közéletből!

A Fidesz közleményt adott ki arról, hogy a baloldal hiába próbálja menteni a botránya miatt …