2019. december 14., szombatMa Szilárda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
2019.12.14. Szilárda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hajnalban bömbölt a Rammstein az új Puskás Stadionban

Hirdetés

Hajnalban bömbölt a Rammstein az új Puskás Stadionban

A német rockegyüttes, a Rammstein egyik számától volt hangos kedd hajnalban az új Puskás Ferenc Stadion környéke, pedig a zenekar nem is koncertezett Budapesten.

Az olvasónktól kapott felvételen jól hallható, hogy az épülő új stadionból a Rammstein nemrég megjelent albumának nyitószáma, a Deutschland szól folyamatosan olyan nagy hangerővel, ami még a környező lakásokban is tisztán hallatszik. A feltételezett hangpróba este nyolc órától hajnali fél három tartott, és végig ez az egy szám ismétlődött.

Hajnali hangpróba Rammsteinnel a Puskás Ferenc Stadionban

Hirdetés

A stadiont kivitelező Magyar Építők Zrt. a honlapján számolt be az építkezés állapotáról. Múlt héten látványos fénypróbát tartottak az aréna külső karéján, már zajlik a pálya füvesítése és szinte az összes szék is a helyére került már.

A stadion nyitómeccse november 15-én lesz, ahol a magyar válogatott Uruguay csapatával mérkőzik meg. A 2020-as Európa-bajnokságon három csoportmeccset és egy nyolcaddöntőt rendeznek majd itt.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2019/09/17/uj_puskas_ferenc_stadion_hangos_hangproba_rammstein_hajnalban_csendhaboritas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fidesz: Lackner Csaba távozzon a közéletből!

A Fidesz közleményt adott ki arról, hogy a baloldal hiába próbálja menteni a botránya miatt …