2022. július 6., szerdaMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft

Gyurcsány Ferenc: Ez csak egy rendkívül veszélyes, káros, gyalázatos trükk

Természetesen fájó egy választási vereség, és kötelező ilyenkor valamilyen elemzése a múltnak – mondta Gyurcsány Ferenc a DK önkormányzati képviselőinek országos tanácskozásán, majd leszögezte: az elmúlt két hónapban ezt megtették, de a lényegen, hogy mit gondolnak Magyarországról, mi a viszonyuk a hazához, nem nagyon kell változtatni.

A DK elnöke arra figyelmeztetett, „ha az ellenfél beköltözik a lelkedbe, beköltözik a gondolataidba, akkor végül elrabolja a szívedet, és bénítani fogja a cselekvésedet is”, ezután pedig az érintett már nem riválisa az ellenfelének, hanem ha akarja, ha nem, a szövetségese lesz.

Ha engeded, hogy az ellenfeled határozza meg, hogy miről mit mondasz, mi erkölcsös, akkor bár lehet, hogy a te szád mozog, de mögötte az ellenfeled beszél.

Gyurcsány Ferenc hangsúlyozta, ne engedjék, hogy a hatalom mondja meg, hogyan kell gondolkodni a magyarságról, Trianonról, a rendszerváltozásról, szeretetről, szerelemről, hitről és családról, és azt se engedjék, hogy az legyen a mérce, amit ma a hatalmon lévők gondolnak a konkrét politikai megoldásokról.

Hirdetés

A politikus aláhúzta: azok, akik nem mernek, nem tudnak vagy nem akarnak egy demokratikus rendszerben és/vagy „az erő által diktált önkény rendszerében” alternatívát megfogalmazni, akik nem bírják erővel ezt a küzdelmet, bármennyire is tisztességesek, a nap végén nem az új Magyarországot, hanem a ma hatalmon lévők „múltidéző Magyarországát” szolgálják.

Gyurcsány Ferenc szerint két Magyarország vitatkozik

Gyurcsány Ferenc világossá tette, hogy nincs kompromisszum, és el kell utasítani a hatalomnak azt az igényét, hogy azt állíthassa, követelhesse, hogy bármelyik kérdésre csak […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/06/12/gyurcsany-ferenc-demokratikus-koalicio/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Súlyosabb büntetést kaphat az a gödöllői pár, aki összeverte és kirabolta alkalmi partnerét

A pár 2019 őszének elején Gödöllőn szexuális kapcsolat céljából ismerkedett meg egy nővel egy helyi …