2020. március 31., keddMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 322,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.03.31. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 322,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Fürjes felszólította a Budapest Airportot, rendezze a sorokat

Fürjes felszólította a Budapest Airportot, rendezze a sorokat

Levélben kereste meg Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár Rolf Schnitzlert, a Budapest Airport vezérigazgatóját, hogy szüntesse meg azt a fertőzésveszélyes állapotot, amiről olvasóink tapasztalatai alapján nemrég beszámoltunk.

Fürjes Balázs

Fürjes Balázs

Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

Mint írtuk, olvasóink egy-másfél órás várakozási időről számoltak be, és több képet is küldtek a hosszú, tömött sorokról. Egyik olvasónknak a tavaly márciusához képest 90 százalékkal kisebb forgalmat bonyolító reptér rendőrei azzal indokolták a torlódást, hogy „lassan megy az ellenőrzés, túl sokan érkeztek a gépen”.

Fürjes közölte, hogy tisztában van azzal, hogy az egészséggel kapcsolatos kérdőív miatt a hatóságok kisebb kapacitással dolgoznak, extra munkát végezve, de mégis a BUD Airport felelőssége, hogy biztosítsa a megfelelő távolságot tartó sorba rendezést a várakozók számára. Egyúttal felkérte a reptér igazgatóját, hogy […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/03/26/furjes_felszolitotta_a_budapest_airportot_rendezze_a_sorokat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Szerdától a szombati menetrend szerint jár a BKV a hétköznapokon

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! Budapesten …