2022. augusztus 10., szerdaMa Emőd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.10. Emőd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft

Frontrendszer hullámzik fölöttünk, viharra figyelmeztetnek

Az ország északnyugati felében csökken a felhőzet, akár nagyobb területen is kiderülhet az ég, de az ország többi részén marad a felhős idő. Nyugat felől csökken a csapadékhajlam, egyre inkább a keleti, délkeleti megyékben várható további eső és zápor − derült ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Elsősorban az Északi-középhegység völgyeiben válik párássá a levegő, itt köd is képződik. A szél északnyugatira fordul, csak időnként élénkülhet meg. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 3 és 10 fok között várható. A derült, szélcsendes részeken akár ennél hidegebb is lehet.

Várható hőmérséklet csütörtök este

Várható hőmérséklet csütörtök este

Hirdetés

Fotó: Országos Meteorológiai Szolgálat

Pénteken az északnyugati megyékben több órára kisüt a nap, másutt erősen felhős vagy borult idő lesz, arrafelé majd csak késő délután kezd el északnyugat felől érdemben csökkenni a felhőzet. Az ország délkeleti felén, harmadán lehet újabb hullámokban több helyen eső, zápor. Este már csak a délkeleti határnál eshet, mindeközben gyengül a csapadék intenzitása is. A leghidegebb órákban 3 és 10 fok közötti hőmérséklet várható. Napközben 14 fokig melegszik a levegő.

Várható hőmérséklet pénteken

Várható hőmérséklet pénteken

Fotó: Országos Meteorológiai Szolgálat

Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztető jelzése szerint frontrendszer hullámzik fölöttünk, amelynek hatására főleg […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/04/idojaras-elorejelzes-meteorologia-csapadek-front-omsz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Emberölés miatt nyomoznak az anya ellen, akinek kétéves kislánya belefulladt a Balatonban

Egy két és fél éves cseh kislány egy matracról lecsúszott a vízbe és elmerült szombat …