2019. december 10., keddMa Judit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
2019.12.10. Judit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Fidesz: Nagy veszélyt jelentenek a bevándorláspárti polgármesterjelöltek

Hirdetés

Fidesz: Nagy veszélyt jelentenek a bevándorláspárti polgármesterjelöltek

Az ellenzék bevándorláspárti polgármesterjelöltjei nagy veszélyt jelentenek a településekre – jelentette ki a Fidesz-frakció szóvivője. Halász János úgy fogalmazott: az októberi önkormányzati választás tétje különösen nagy a magyar településeknek, a bevándorláspárti európai baloldal ugyanis minden szinten ki akarja építeni a hálózatát a tagállamokban. Kormányzati és önkormányzati szinteken is olyan politikusokat akar pozícióba helyezni, akik hajlandóak a migránsok elosztására és betelepítésére – mondta.

A szóvivő szerint a magyar ellenzék is tele van migránspárti polgármesterekkel, „díszpéldányuk” Botka László, Szeged szocialista vezetője, aki „kezdettől fogva támadja a kerítést”, az MSZP miniszterelnök-jelöltjeként meg is ígérte a lebontását. Botka László külön egyeztetett Martin Schulzcal, „a bevándorláspárti európai szocialisták akkori vezetőjével”, és nyilvánvalóvá tette, hogy Szeged tárt karokkal fogadja a migránsokat – fűzte hozzá. 

Bevándorláspárti politikusok tömkelege található a balliberális oldalonForrás: Origo

Az ellenzék szombathelyi polgármesterjelöltje, Nemény András is bevándorláspárti – folytatta Halász János -, támogatja a migránskvóta bevezetését, ami azt jelentené, hogy „futószalagon osztanák szét” Európa különböző városaiban – magyar településeken is – a migránsokat. A frakciószóvivő a nyíregyházi ellenzéki polgármesterjelöltet, Jeszenszki Andrást szintén bevándorláspártinak nevezte, aki – mondta – „ugyancsak támadja a magyar kormány bevándorláspolitikáját”.

Halász János arról is beszélt, hogy azokban a külföldi városokban, ahol a polgármester bevándorláspárti, és segíti a migránsok betelepítését, ott rohamosan romlik a közbiztonság, megnő az erőszakos bűncselekmények száma, és vége van az ott élők nyugalmának. Ezért arra kérte az embereket, hogy október 13-án szavazzanak a nyugalomra, a biztonságra, szavazzanak a Fidesz-KDNP jelöltjeire.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20190917-fidesz-nagy-veszelyt-jelentenek-a-bevandorlasparti-polgarmesterjeloltek.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fidesz: Lackner Csaba távozzon a közéletből!

A Fidesz közleményt adott ki arról, hogy a baloldal hiába próbálja menteni a botránya miatt …