2020. március 31., keddMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 322,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.03.31. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 322,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Féltékenységből mérgezhette meg kislányát a kecskeméti nő

Féltékenységből mérgezhette meg kislányát a kecskeméti nő

Egy kecskeméti nő a múlt héten vitte be 18 hónapos kislányát a kórházba, aztán nyugtatót adott be neki, hogy biztos benntartsák. A kislány majdnem belehalt a mérgezésbe. A Bors információi szerint a nő féltékenységből mérgezhette meg a gyerekét.

Még mindig kórházban kezelik azt a 18 hónapos kislányt, akit az anyja mérgezett meg a múlt héten Kecskeméten. A több gyerekes B. Nikolett akkor nyugtatózta be a gyereket, amikor kettesben maradt vele a kórházban.

A kislány egyből elájult és nem sok hiányzott ahhoz, hogy meghaljon.

A nő ismerősei még mindig meg vannak döbbenve, szerintük a párja iránti féltékenységből gyógyszerezte be a kislányát.

Még így sem tudjuk elhinni, hogy ezt a kislányán élte volna ki, Niki mindegyik gyerekéért rajong. A kislányt is imádta, nagyon büszke volt rá”

– mondta a Borsnak az ismerős. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy hova kerül majd a gyerek, ha felépül, de jó eséllyel az anyja nem kapja vissza. 

Képünk illusztrációForrás: pexels.com

Reméljük, nem kerül nevelőkhöz, mert az apukájuk is imádja a gyerekeket. Márk bizonyos, hogy körömszakadtáig fog harcolni azért, hogy ő nevelhesse tovább a lányát. A család is döbbenten áll Niki tette előtt, azonban a gyerekhez ragaszkodnak” – teszi hozzá az ismerős.

A gyámügy hasonló helyzetben vizsgálatot szokott indítani, és ha úgy látják, hogy a család alkalmas a nevelésre, a legközelebbi rokonhoz kerülhet a kicsi.

A nőt az eset után azonnal elfogták a rendőrök.

Bevallása szerint azt akarta elérni, hogy a gyereket benntartsák a kórházban, de hogy miért, az egyelőre rejtély.

B. Nikolettet a bíróság 30 napraletartóztatta, mert tartani lehet attól, hogy a többi gyerekének is ártana, vagy befolyásolná a tanúkat.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20200326-meg-mindig-korhazban-kezelik-a-kecskemeten-megmergezett-kislanyt.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Iskolatévé: Hogyan kell megírni egy jó összehasonlító verselemzést?

Iskolatévé: Hogyan kell megírni egy jó összehasonlító verselemzést?

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! Az …