2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft

Érkezik a csapadékzóna, kedden mindenhol esni fog

Hétfő estére a Tiszántúlon is megnövekszik a felhőzet, az éjszaka második felében már országszerte borult lesz az ég. Este az ország északnyugati, északi tájain fordulhat elő néhol gyenge eső − derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Éjjel először a Dunántúlon, később a középső országrészben is sokfelé elered az eső. Elsősorban a nyugati megyékben várható jelentős mennyiségű csapadék. A délkeleti szél több helyen megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 10 fok között alakul, de az északkeleti tájakon ettől néhány fokkal hidegebb is lehet.

Várható időjárás hétfő este

Várható időjárás hétfő este

Hirdetés

Fotó: Országos Meteorológiai Szolgálat

Kedd hajnalban túlnyomóan borult lesz az ég, de kora délutántól délnyugat felől határozottan csökkenni kezd a felhőzet, így a Dunántúlon már néhány órára a nap is kisüthet. Országszerte várható eső, zápor, a csapadékzóna napközben fokozatosan északkelet felé helyeződik. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 8 és 14 fok között alakul majd.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/01/idojaras-elorejelzes-csapadek-eso-zapor-osz-omsz-meteorologia/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Negyven hektár tarló égett le Berettyóújfalunál

Bányay Judit elmondta: előbb húsz hektáron égett az altalaj, de a szeles időben gyorsan terjedt …