2020. június 2., keddMa Anita, Kármen napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2020.06.02. Anita, Kármen Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Élőben az operatív törzs tájékoztatója

Élőben az operatív törzs tájékoztatója

Az operatív törzs ülése után tájékoztatót tartanak, élőben közvetítjük ma is.

Ezeket a kérdéseket küldtük el az operatív törzsnek:

  • Az első járványhullám tapasztalatai alapján melyik magyar város saját intézkedései lehetnek minták a jövőre nézve, és miért, illetve mely települések, városok teljesítettek rosszul a védekezésben?
  • Egy államtitkári írásbeli válasz szerint a magyar koronavírus-terápiás protokollban használják a hidroxi-klorokint. Valóban használják? Ha igen, nem jár ez kockázattal, főként miután egyre több tanulmány jut arra, hogy nem használ, sőt komoly mellékhatásai vannak? Miért szerepel mégis a magyar klinikai gyakorlatban, és milyen esetben kerülhet ki onnan? Végeznek a magyar hatóságok, szakmai intézmények vizsgálatot arról, hogy valóban hatékony-e ez a szer?
  • Pontosan meddig marad ingyenes a parkolás az országban, és mi indokolja ezt? A veszélyhelyzet idején, a tömegközlekedés igénybevételének csökkentésére hivatkozva hozott rendelkezés a rendkívüli jogrend visszavonásával is fennmaradhat majd?
  • Mennyire jellemző nálunk, hogy nem a tüdőt támadja a betegség, hanem vérrögöt okoz, vagy az idegrendszerre megy rá?
  • Összesen eddig Magyarországon hány kiskorú gyermeknél mutatták ki a koronavírust?

Az MTVA adását az RTL Klub segítségével közvetítjük.


A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/05/23/koronavirus_operativ_torzs_sajtotajekoztato_elo_kozvetites/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Egészségügyi dolgozók zenéltek, hogy megköszönjék a lakosságnak a biztatást

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/06/01/egeszsegugyi_dolgozok_zeneltek_hogy_megkoszonjek_a_lakossagnak_a_biztatast/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …