2019. december 10., keddMa Judit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
2019.12.10. Judit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Elmeszelték az önkormányzati logóval kampányoló fideszest

Hirdetés

Elmeszelték az önkormányzati logóval kampányoló fideszest

Sérti a választás tisztaságát a Fidesz embléma melletti kerületi jelkép – mondta ki a Fővárosi Választási Bizottság a hvg.hu cikke szerint. A helyi testület korábban érdemi vizsgálat nélkül dobta a kifogást.

Az ügy előzménye, hogy a XVIII. kerületben Szarvas Attila Sándor – aki civil kapcsolatokért és egyházügyekért felelős alpolgármester, illetve fideszes képviselőjelölt most is – olyan szórólapokat készített, ahol a neve mellett feltűnnek az alábbi logók is a jobb alsó sarokban: Fidesz, KDNP, XVIII. kerület.

Szeptember 6-án a helyi ellenzék kifogást nyújtott be a helyi, kerületi választási bizottsághoz, mivel véleményük szerint Szarvas törvénysértő módon kampányol, sérül a választások tisztasága. „Jogsértő, hogy a szórólapon az önkormányzat szimbóluma szerepel. Az önkormányzat közhatalmat jelenít meg” – állt a kifogásban. Arra kérték a Helyi Választási Bizottságot, hogy állapítsanak meg jogsértést, illetve tiltsák el a jelöltet a további jogsértéstől, szabjanak ki bírságot is. A HVB lesöpörte a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2019/09/17/elmeszeltek_az_onkormanyzati_logoval_kampanyolo_fideszest/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fidesz: Lackner Csaba távozzon a közéletből!

A Fidesz közleményt adott ki arról, hogy a baloldal hiába próbálja menteni a botránya miatt …