2020. március 31., keddMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 322,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.03.31. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 322,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Egy nap alatt 2,5 milliót gyűjtött a Momentum az egészségügy támogatására

Egy nap alatt 2,5 milliót gyűjtött a Momentum az egészségügy támogatására

Az MSZP képviselőinek összesen 15 millió forintos felajánlása után újabb ellenzéki párt jelentkezett a koronavírus miatt indított gyűjtéssel: a Momentum egy Koronavírus adományalapot hozott létre, amiben egy nap alatt már 2,5 millió forint gyűlt össze.

Az alap létrehozását Fekete-Győr András, a Momentum elnöke jelentette be egy Facebook-videóban, elmondva, hogy a közösségi adománygyűjtéssel eszközöket akarnak adni azok kezébe, akik a frontvonalon harcolnak a koronavírus ellen: orvosoknak, ápolóknak és mentősöknek szeretnének segíteni.

Fekete-Győr a videóban elmondta: „Ahányan vagyunk, annyiféleképpen éljük meg a koronavírus-járvány kirobbanása óta eltelt időszakot, de egy dologban mindannyian egyetérthetünk: a magyar egészségügyi rendszer komoly megpróbáltatások elé néz a következő hetekben.”

Az első nap összegyűlt 2,5 millió forintból több ezer maszkot rendeltek, ám hozzáteszik, hogy orvosi maszkból és egyéb eszközökből is több millióra lesz szüksége Magyarországnak, ennek eléréséhez pedig a közösség támogatására is szükségük lesz.

<iframe title="indavideo video player" allowfullscreen scrolling="no" class="indavideo-player" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/03/26/momentum_koronavirus_alap_adakozas_kozossegi_gyujtes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Iskolatévé: Hogyan kell megírni egy jó összehasonlító verselemzést?

Iskolatévé: Hogyan kell megírni egy jó összehasonlító verselemzést?

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! Az …