2020. június 1., hétfőMa Tünde napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2020.06.01. Tünde Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Dorosz Dávid: A főváros a lehető legkevésbé szeretné bevonni a kormányt a Lánchíd felújításába

Dorosz Dávid: A főváros a lehető legkevésbé szeretné bevonni a kormányt a Lánchíd felújításába

A főváros vizsgálja annak lehetőségét, hogy minél kevésbé kelljen bevonni a kormányt a Lánchíd felújításába, nyilatkozta az ATV híradójában Dorosz Dávid főpolgármester-helyettes. Hozzátette, a híd állapotát naponta ellenőrzik a Budapest Közút munkatársai, hetente készülnek jelentések, és kisebb javítási munkálatokat most is végeznek a szerkezeten.

Dorosz Dávid

Dorosz Dávid

Fotó: Németh Sz. Péter

A főpolgármester-helyettes azt is elmondta, hogy több forgatókönyvön dolgoznak. Az egyik szerint a híddal együtt a Váralagutat is lezárják és felújítják, de az is lehet, hogy csak gyalogos forgalom lesz a jövőben a Lánchídon. 

Karácsony Gergely csütörtökön <a href="//index.hu/belfold/2020/05/22/soron_kivuli_tajekoztatast_ker_furjes_a_lanchid_felujitasarol/" id="hyperlink_d1cfefe210a95e9a310ebede3a696ffd" target="_blank" title="Főváros: Újra kell tervezni a Lánchíd felújítását és majdani funkcióját" data-recommendation="bekezdes_utan" data-recommendation-preview="{"og:title":"Fu0151város: Újra kell tervezni a Lánchíd felújítását és majdani funkcióját","og:description":"Soron kívüli tájékoztatást kér Fürjes a Lánchídról, miután Karácsony a felújítás elnapolásáról […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/05/23/budapest_lanchid_felujitasa_dorosz_david_ellenorzes_szerkezet_furjes_balazs/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Halmozzák az állásokat és egymásnak adnak fizetésemelést a baloldali városvezetők, míg dolgozóik bérét csökkentik

Gyakorlatilag kifizetőhelyekké tette Miskolc új, baloldali vezetése az önkormányzati cégeket. Nem ritkák a több százezres, …