2022. július 3., vasárnapMa Kornél napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 397,00 Ft
2022.07.03. Kornél Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 397,00 Ft

Dömötör Csaba: A magyar háztartások az európai gázár negyedét fizetik

A rezsicsökkentés, vagyis a hatósági árak védik a magyar háztartásokat az energiaárak emelkedése ellen – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára. 

A gázárrobbanást Dömötör Csaba szerint jól érzékelteti, hogy bő két hónap alatt a földgáz és az áram ára is csaknem a duplájára nőtt az európai börzéken.

a magyar háztartások a rezsicsökkentésnek köszönhetően az átlagos európai áramár harmadát fizetik, a földgáz pedig negyedébe kerül.

Hirdetés

Hozzáfűzte: ha nem lenne hatósági árazás, minden egyes magyar családnak 32 ezer forinttal kellene többet fizetnie havonta, ami éves szinten négyszázezer forintos plusz kiadást jelentene. A fideszes politikus szerint ha az ellenzéki pártokon múlna, mindenkinek ki kellene fizetnie ezeket a plusz költségeket.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/02/domotor-csaba-rezsicsokkentes-hatosagi-arak-kiadas-koltseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Ejtőernyős ugrással emlékeztek a nemrég tragikusan meghalt világbajnok ejtőernyősre – videó

Ahogy az Origo is beszámolt róla, 2022. április 26-án Gál Szabolcs főtörzsőrmester balesetet szenvedett egy …