2022. július 5., keddMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 400,00 Ft | USD: 383,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
2022.07.05. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 400,00 Ft | USD: 383,00 Ft | CHF: 399,00 Ft

Dolgozni nem akar, de pénzt igen, ezért az emberektől tarhál Hadházy Ákos

Hadházy Ákos a bukott országgyűlési választás után arra akarta rávenni képviselőtársait, hogy ne vegyék fel mandátumaikat, majd, hogy ne tegyék le a képviselői esküt. Társai végül kihátráltak mögüle, letették az esküt és ezzel teljes értékű országgyűlési képviselővé váltak. Hadházy ehelyett inkább vidékre ment cirkuszolni és egy saját maga által „alternatívnak” mondott esküt tett, távol az Országháztól, egy baranyai kistelepülés határában.

Ez azonban természetesen nem szabályos, így azóta sem teljes jogú tagja az Országgyűlésnek, tiszteletdíjat sem kap, ezért most

provokatív, trágár akciókkal próbálkozott.

2019 októberében egészen közönséges módon, általa gyártott táblákkal igyekezett megzavarni az Országgyűlés működését, többek között a “Lónak a faszát” feliratú lapot emelt a magasba. Kövér László az esetet követően kezdeményezte Hadházy Ákos tiszteletdíjának csökkentését, továbbá 329 ezer forintos pénzbüntetést rótt ki rá. A történtek következtében a képviselők szigorították a házszabályt és rendbontás esetére emelték a büntetési tételeket.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220607-az-emberektol-koldul-hadhazy-akos.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Lesodródott az útról, és meghalt egy motoros Zákányszéknél

Este 7 óra körül az 5432-es számú út 9-es kilométerszelvényében eddig ismeretlen körülmények között lesodródott …